Rólunk

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk! Munkatársaink minden kérdésére szívesen válaszolnak.

Mappában nincs lehetetlen

A céges mappák, dossziék ma már nem luxus termékek. Cégünk, vállalkozásunk egészen más megvilágításba kerül amikor partnereink, üzlettársaink, ügyfeleink egy szépen megtervezett és kivitelezett mappával találkozik egy prezentáción, tárgyaláson vagy üzletkötésen. Az egyéni vállalkozásoktól a multicégekig mindenki megengedhet magának egy profin elkészített mappát amely a vállakozása profizmusáról árulkodik. A modern nyomdatechnikáknak köszönhetően szinte bármilyen mappa, dosszié kivitelezhető határ a csillagos ég stancolva, formalakkozva. 

miért pont mi?

Gyorsaság

Gyors ügyintézés.
Gyors kivitelezés.
Gyors kiszállítás (igényelhető)

Profi Csapat

Képzett szakembereink minden tudnak a mappákról. Az ön igénye szerint segítenek a választásban.

Korekt Árak

Korrekt árakon dolgozunk. Kis darabszámtól a végtelenségig kivitelezünk Önnek.

Legjobb Megoldás

Az Ön elképzelése és a legmodernebb nyomdánk találkozása a legjobb megoldás.

küldetésünk

Minden ami nyomtatás.
Mi felkészültünk. Nekünk nem okoz gondot, hogy 10 vagy 10 ezer darab mappa, névjegykártya vagy bármilyen nyomdai termék a megrendelés. Kérhet csak 1 plakátot, de akár 10 ezer darabot is. Mondja el, hogy mi az elképzelés és biztos lehet benne, hogy a kérést teljesítjük. Nyomdai tevékenységünket digitális nyomtatással kezdtük. Budapesti üzletünket lépésről lépésre fejlesztettük. A tudatos növekedéssel létrehoztuk a digitális nyomtatás teljes kínálatát. Néhány évvel ezelőtt megléptünk egy merészet. A B32 Nyomda Magyarországon azon kevesek közé tartozunk, akik egyszerre kínálják a digitális és ofszet nyomtatást.
Célunkat megvalósítottuk. Ügyfeleink változatos igényeit kompromisszumok nélkül, rövid határidőre teljesítjük.

 

gyakori kérdések

A legegyszerűbbb ha weboldalunkon végignézi a mappa kivitelezés lehetőségeit. Így segítünk Önnek a döntésben. Nyomdánk oldalán -B32 Nyomda- is talál elkészült mappákat, így még könnyebbé tesszük a választást.
Kérdéseire is szívesen válaszolunk itt!

Természetesen! Tudjuk, hogy az idő pénz és egy nagyobb tétel kiszállítása nem ehyszerű feladat. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a logisztikában is!
Szállítással kapcsolatos kérdéseire is szívesen válaszolunk itt!

Előfordul, hogy egy cégnek nincs kialakított arculata, logo-designja. Cégünknél profi szakemberek tervezik és kivitelezik a megrendelők elképzeléseit. így ebben is tudunk segíteni. Tekintse meg referenciáinkat a  -B32 Nyomda- oldalán!
Kérdése van? Bátran tegye fel itt!

Természetesen igen! Behajtófüles, kettő vagy négy gyűrűs kivitelben. “O” vagy “D” mechanikával. Tekintse meg referenciáinkat a  -B32 Nyomda- oldalán!
Kérdése van? Bátran tegye fel itt!

Telefonszám:

+36 20 504 4444

Cím:

B32 Nyomda 1033-Bp. Kiscsikós köz 14